Top 10 scheerkwasten

Top 10 scheerkwasten
Bestseller
Image of product Scheerkwast Rytmo - Graudas
1
Muhle
Scheerkwast Rytmo - Graudas

€34

Image of product Scheerkwast Traditional - Silvertip
2
Muhle
Scheerkwast Traditional - Silvertip

€99

Bestseller
Image of product Scheerkwast Roma - Colosseo
3
Image of product Scheerkwast Classic - Silvertip
4
Image of product Scheerkwast Deco - Synthetic
5
Image of product Scheerkwast Trafalgar T2 - Synthetic
6
Image of product Scheerkwast Trafalgar T3 - Synthetic
7
Image of product Scheerkwast Gustav - Zwart - Pure Badger
8
Bestseller
Image of product Scheerkwast Gustav - Havana - Pure Badger
9
Image of product Scheerkwast Theo - Donker Essenhout - Pure Badger
10

Top 10 scheerkwasten

Om een baard netjes en verzorgd te houden, is onderhoud nodig. Het hebben van een baard houdt in dat je deze bij moet houden en om de zoveel tijd zal moeten trimmen en scheren. Je hebt hiervoor de juiste tools nodig, zoals een fijne scheerkwast. Een scheerkwast kan je gehele scheerritueel comfortabel, zachter en gladder maken en is daardoor onmisbaar voor iedere man die van natscheren houdt.

Verschillende soorten scheerkwasten

Scheerkwasten heb je in verschillende soorten en maten. De haren van de scheerkwast zijn het belangrijkste kenmerk en ook de haren kunnen nogal van elkaar verschillen in kwaliteit.

Scheerkwasten van dassenhaar

Dassenhaar scheerkwasten staan bekend om hun kwaliteit om veel water te kunnen absorberen. Hierdoor wordt er een dik en rijk schuim gecreëerd waardoor je baardharen zacht gemaakt worden.

Ook de kwaliteit van dassenharen is onder te verdelen in drie categorien: silvertip dassenharen, super badger dassenharen en best badger dassenharen. Silvertip dassenharen zijn haren uit het hoogste segment en zijn daarom vaak wat prijziger. Super badger dassenharen zijn iets dikker dan de silvertip en maken je scheerervaring wat robuuster. De haren van de best badger scheerkwasten zijn afkomstig van de buik van de das en zijn weer wat flexibeler.

Synthetische scheerkwasten

De synthetische scheerkwast heeft een revolutie gestart onder de scheerkwasten. Deze scheerkwasten zijn gemaakt van synthetisch haar die een waardig alternatief bieden voor dierlijke haren.

Synthetische scheerkwasten uit het hoogste segment zijn tegenwoordig qua kwaliteit vrijwel niet meer te onderscheiden van dierlijke haren. De beste synthetische scheerkwasten zijn qua uiterlijk, zachtheid, absorptie en comfort, tegenwoordig de beste optie. Extra fijn voor zowel je scheerbeleving, maar ook voor de wereld.

Scheerkwasten van varkenshaar

Scheerkwasten van varkenshaar zijn dikker en robuuster dan een synthetische of een dassenhaar scheerkwast. Je scheerbeurt zal hierdoor ook wat steviger en robuuster zijn. Ook heeft varkenshaar de kwaliteit om harde scheerzeep beter op te nemen en op te schuimen.

In de loop der tijd zal de beste kwaliteit scheerkwast van varkenshaar gespleten haarpunten krijgen en dit is juist positief. Je scheerbeurt zal door de gespleten haarpunten namelijk wat zachter en comfortabeler worden. Door deze kwaliteit zal een scheerkwast van varkenshaar lang met je meegaan.

Wat is de beste scheerkwast?

Wat de beste scheerkwast is, is afhankelijk van wat je precies zoekt. Hou daarom altijd in gedachten of je liever een zachte scheerbeurt wil, of juist een robuuste. Vind jij het belangrijk om geen dierlijke haren te gebruiken? Wil jij een scheerkwast die decennia met je mee gaat? Verdiep je in de haren van een scheerkwast en dan zal je jouw beste match vinden. Ook is het belangrijk om te kijken naar de grootte en het handvat van je scheerkwast.

Grootte

Wil jij een grote scheerkwast of wil je juist een compacte scheerkwast? Denk hier van tevoren goed over na. Je hebt scheerkwasten in verschillende maten, maar je ziet vaak een scheerkwast van 22mm, 24mm of 26mm. Ook heb je ze groter of kleiner.

Grote scheerkwasten zullen met minder bewegingen meer schuim creëren en het zal makkelijker zijn om de scheerschuim op je gezicht aan te brengen. Compactere scheerkwasten zijn echter een stuk makkelijker mee te nemen en zijn daarom ideaal om mee te nemen in je toilettas als je op reis gaat.

Handvat

Je hebt ook ruime keuze qua handvatten. Je hebt verschillende vormen handvatten, maar ook veel verschillende materialen. Je kunt kiezen voor een handvat van modern chrome, klassiek hout of elegant ivoor. Ook heb je vaak de keuze tussen combinaties van deze materialen die je scheerkwast een verfijnde en moderne look kunnen geven.

Scheerkwast voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Ben je enthousiast geworden en wil je zo snel mogelijk aan de slag? Tijd om een scheerkwast te kopen. Bestel de scheerkwast voor mannen bij The Alpha Men. Als je voor 21:00 uur bestelt dan heb jij je producten al de volgende dag in huis!