Sample box (5 x 1 ml)

€19,95

Selecteer vijf samples en plaats deze in de sample box. Probeer ze uit!

  Top 10 zomer geuren

  Top 10 zomer geuren
  Image of product Eau de Parfum - Cap D'Antibes
  1
  Bestseller
  Image of product Eau de Parfum - Pacific Cannabis
  2
  Image of product Eau de Parfum - Sel d'Argent
  3
  Image of product Eau de Parfum - Mémoires De Mustique
  4
  Image of product Eau de Parfum - Citrus Riviera
  5
  Image of product Eau de Parfum - Une Figue
  6
  Bestseller
  Image of product Eau de Parfum - Sunset Cafe
  7
  Image of product Eau de Parfum - Giallo Elicriso
  8
  Bestseller
  Image of product Eau de Parfum - Secret Potion N.3
  9
  Image of product Eau de Parfum - Paranà
  10

  Top 10 zomer geuren

  Hold your horses, een signature mannen parfum draag je toch het hele jaar door? Nope, niet als het aan ons ligt. Een goede parfum is net zo belangrijk als je outfit, schoenen en kapsel. Een luchtje doet iets met je uitstraling en met de eerste indruk die mensen van je krijgen. Niet geheel onbelangrijk dus. Als je een signature luchtje hebt ontdekt die bij jou past, kudo’s. Maar het is minstens zo belangrijk om dit luchtje om de zoveel tijd eens te verwisselen. Waarom? Gaan wij jou haarfijn uitleggen.

  Parfums in seizoenen

  Je parfum doet best wel wat met je uitstraling. Ruik je fris, mannelijk, bossig, bloemig, kruidig, warm, koud, klassiek of sexy? Elke geur neemt je mee naar een andere ervaring en die ervaring roept een gevoel op. In de winter is het logisch dat je wat zwaarder, zwoeler en donkerder ruikt. Past bij het seizoen. Het zou een nogal vreemde combinatie zijn om rode wijn drinkend voor de houtkachel te zitten met een flinke vlaag tropische kokosnoot om je heen. Je drinkt ook geen eggnog met je kerstmuts op als je in de zon ligt te bakken op de Spaanse costa.

  In de zomer passen frisse geuren meer bij de atmosfeer. En nee, dan hoef je niet gelijk naar weidebloemetjes en piña coladas te ruiken. Zomerse geuren bevatten vaak frisse tonen, zoals dennen of verse dauw. Citrusgeuren, lavendel, wilde bloemen. Ook ozonische of aquatische noten worden vaak gebruikt, wat je vaak doet denken aan een bepaalde geur uit een warm land.

  Variatie wekt interesse op

  Een extra positief punt van het switchen van jouw mannen parfum is dat het interesse opwekt. Jouw collega’s herkenden jouw geurtje mannen waarschijnlijk al van mijlen ver. Aan het begin heb je er misschien een paar complimenten over gehad, maar na je tweede dag bij je nieuwe baan zijn die complimenten er wel af. Wanneer jij, op een heerlijke zonnige ochtend binnen komt lopen, wordt er ineens een luchtje mannen gedetecteerd die nog onbekend is. Je wekt interesse op. Je geeft een signaal af, een nieuwe indruk.

  Oké, op je werk zal dit misschien niet zo boeiend zijn (tenzij jij wel erg leuk werk hebt), maar wat denk je van een date? Een avondje aan de bar hangen bij jouw favoriete strandtent? Een BBQ van een kennis (die misschien hele leuke andere kennissen heeft)? Tijd om wat nieuwe attitude op te spuiten. Jouw signature luchtje mannen mag in de winter wel weer tevoorschijn komen.

  Welke geurnoten passen bij mij?

  Dat wordt voor ons nogal lastig om door dit scherm heen te beslissen. Degene die dit wel kan bepalen ben jijzelf. Ga eens op zoek naar de topnoten, basisnoten en het hart van de parfums die jij lekker vindt. Zie je ergens een overeenkomst? Dan weet je waar je op kunt filteren. Kom jij bijvoorbeeld op citrus uit, ga dan op zoek naar parfum mannen met citrus. Zoek online naar reviews om te kijken hoe andere mensen dit luchtje hebben ervaren. De paasei zoektocht is voorbij, tijd voor de quest for treasure in de parfumindustrie.

  Top 10 mannen parfums voor in de zomer

  Wanneer het weer zomer is en de temperaturen zijn gestegen, kun je wel een verfrissende zomerse geur gebruiken. Vandaag de dag worden er zo veel verschillende eau de parfums en eau de colognes aangeboden dat je het er warm van krijgt als je er alleen al naar kijkt. Om je bij deze zoektocht te helpen en je een heerlijke verfrissing te geven tijdens de warme zomerdagen, hebben we de beste zomer parfum voor mannen voor je samengesteld. In deze top 10 staan onze favoriete zomerse geuren zodat jij kunt genieten van het weer en de zomer kunt overleven.