Top 10 winter geuren

Ben jij op zoek naar geuren waar je echt warm van wordt? Wij hebben de 10 lekkerste wintergeurtjes voor je samengesteld. Van sensuele rokerige luxe parfums tot kruidig warme elixers. Perfect voor de winter!

Top 10 winter geuren
Image of product Extrait de Parfum - Agneta
1
Bestseller
Image of product Eau de Parfum - Gris Charnel Extrait
2
Image of product Eau de Parfum - Black Calamus
3
Image of product Eau de Parfum - Black Pepper & Sandalwood
4
Image of product Eau de Parfum - Un Oud
5
Obvious
Eau de Parfum - Un Oud

€110

Image of product Eau de Parfum - Oud Abramad
6
Image of product Eau de Parfum - Bravo
7
Image of product Eau de Parfum - Relativamente Rosso
8
Image of product Eau de Parfum - Cuirs
9
Image of product Eau de Parfum - Deleggend Noir
10

Top 10 winter geuren

Geuren hebben een veel grotere invloed op onze gevoelens en gemoedstoestand dan we denken. Ze roepen allerlei gevoelens en herinneringen bij ons op. Daarom vinden we bepaalde geuren juist zo lekker in de winter en anderen juist weer in de zomer. Daarmee kun je gelukkig variëren zonder de mannelijkheid in geur te verliezen.

Geuren die een warm gevoel geven

Inmiddels gaan we alweer richting de winter en wordt het steeds kouder en donkerder. Wat voor geuren passen dan bij de winter? Daarvoor moeten we kijken welk gevoel je jezelf wilt geven in de winter. Over het algemeen willen mensen in de winter een warm gevoel krijgen. Denk aan een brandende open haard, versgebakken appeltaart, rum, cognac, whisky en houtachtige geuren. Wanneer je dergelijke geuren ruikt krijg je een warm gevoel en doet het je denken aan warme en gezellige tijden.

In ons assortiment hebben we een aantal topparfums waar ook erg lekkere geuren voor de winter bij zitten. We hebben hierboven de tien lekkerste geuren voor je geselecteerd.