Retourneren

Wil je jouw bestelling of een deel daarvan retourneren? Dat kan binnen 60 kalenderdagen na ontvangst van jouw bestelling. Binnen 60 dagen na ontvangst dien je aan ons te melden dat je de producten wilt retourneren. Dit kan via de e-mail, brief, telefoon, berichtencentrum of door de retour aan te melden in ons Retourportaal.

Ga naar > Retourportaal

Je betaalt alleen de verzending

De verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de klant, maar je kunt wel gebruik maken van onze tarieven. In het Retourportaal kun je de vervoerder kiezen. Na het melden van jouw retour heb je 60 dagen de tijd om de producten terug te sturen.

Voorwaarden retourneren

Het product/de producten zijn ongebruikt, in originele productverpakking en staat. Seal of cellofaan van het product zijn intact. Jij draagt het risico van de verzending in het geval deze zoekraakt. Betreft het een productiefout of hebben wij het verkeerde product geleverd, dan nemen wij uiteraard de retourkosten op ons en zorgen we voor een goede afhandeling. Heb je een cadeautje gekregen bij je bestelling? Houd er dan rekening mee dat deze ook retour gestuurd moet worden, wanneer door het retourneren niet meer aan de minimale orderwaarde voldoet die aan het cadeautje verbonden is. Wij storten het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de herroepingsmededeling, terug. Het volledige orderbedrag wordt terugbetaald mits de producten ongebruikt zijn. Dus bekijk het product gerust zoals je in de winkel zou doen. Voorbeeld: haal de crème uit de verpakking, mits niet gesealed, en bekijk hem van alle kanten, maar ga de crème niet gebruiken. Heb je het product toch gebruikt, dan kunnen wij deze niet meer als nieuw verkopen en kunnen we deze niet als retour accepteren. Om hygiënische redenen kunnen cosmeticaproducten die gebruikt zijn of waarvan de verzegeling is verbroken, niet geretourneerd worden.

Twijfel je hierover?

Neem dan even contact met ons op via de volgende contactgegevens;

Telefoonnummer: +31850607010

Bereikbaarheid: Maandag t/m vrijdag van 8:00 uur t/m 17:00 uur of mail naar; klantenservice@thealphamen.nl

Aanmelden retour

Het aanmelden van jouw retour doe je in ons retourportaal. Via jouw ordernummer (voorbeeld: #123456) en e-mailadres haal je jouw ordergegevens op en kun je kiezen welke producten je retour wilt sturen. Daarna kun je een verzendmethode kiezen en het verzendlabel afrekenen. Bij een reguliere retour worden er verzendkosten in rekening gebracht, maar kun je wel gebruik maken van onze goedkopere verzendtarieven. > Retourportaal

Garantie

Heb je een garantieaanvraag, stuur dan een e-mail naar klantenservice@thealphamen.nl met een omschrijving van de aanvraag en het probleem.