Top 10 herfst geuren

Top 10 herfst geuren
Bestseller
Image of product Eau de Parfum - Egypt
1
Bestseller
Image of product Eau de Parfum - Gris Charnel Extrait
2
Image of product Eau de Parfum - D600
3
Bestseller
Image of product Eau de Parfum - Oro 1920
4
Image of product Eau de Parfum - Myrrhe
5
Image of product Eau de Parfum - ODE
6
Acca Kappa
Eau de Parfum - ODE

€125

Image of product Eau de Parfum - Un Oud
7
Image of product Eau de Parfum - Paranà
8
Image of product Extrait de Parfum - Agneta
9
Image of product Eau de Parfum - Dolce di Giorno
10

Top 10 herfst geuren

“Nobody on the road.. nobody on the beach. I feel it in the air, the summer’s out of reach.” En met deze iconische woorden van “Boys of Summer” nemen we dan toch echt afscheid van de zomer van 2024. De blaadjes verkleuren, de schoorsteen mag worden geveegd en de stoofpotten komen weer op tafel. De kleuren én geuren van het jaar veranderen. Daarom is het noodzakelijk om ook jouw eigen geur aan te passen. Een geur die past bij jou én dit jaargetijde.

 

Parfums horen te passen bij jaargetijden

Je parfum zal een beeld oproepen. Daarom vinden wij een matchend parfum net zo belangrijk als je outfit, schoenen en haarstijl. Met een parfum straal je iets uit. Dit ‘iets’ straal je uit door de verschillende geurnoten in parfums. Zo is het mogelijk om klassiek, kruidig, bloemig, bossig, fris, sexy, warm of koel te ruiken. Wanneer je lekker met je date een wildragout aan het opsmikkelen bent voor de open haard, zal het geen lekkere geurcombinatie zijn om zelf naar een tropische mango te ruiken.

Herfst roept je op om zwoeler, zwaarder en donkerder te ruiken. Roep die caveman in jezelf op, of de donker-ruikende charmeur. Hier heb je uiteraard nog genoeg keuzes in qua geurnoten. Mossig, aards, kruidig, wierook, leer, tabak, amber, rook, vetiver, patchoeli en ga zo nog maar even door. Het is de kunst om je geur te laten passen bij jou als persoon en de setting om je heen. Begraaf je kokosnootparfum in een schatkist op je favoriete strand en graaf deze pas weer op in 2024. Het is tijd voor whisky’s voor de open haard, kampvuren in het bos en stoofpotten met bier.

 

Interesse opwekken door variatie

Als jij een man bent met een signature geurtje; kudo’s! Je bent herkenbaar en mensen zeggen vaak ‘dit ruikt echt naar jou’. Klinkt natuurlijk fijn, maar hoe leuk is het om af en toe weer eens te verrassen?

Jij ruikt na een x aantal minuten je eigen parfum niet meer. Zo werkt het ook met mensen om je heen, je verrast simpelweg niet meer, hoe lekker je signature luchtje ook is. Des te leuker is het om weer interesse op te wekken met een nieuw geurtje die ook nog eens goed past bij de herfst.

Je nieuwe geur wordt opgemerkt (bijvoorbeeld door je date), je geeft een signaal af, een nieuwe indruk. Ga er maar vanuit dat de complimenten weer binnenstromen. Altijd leuk voor je zelfvertrouwen.. en soms ook een beetje voor je ego natuurlijk.

 

Welke geurnoten passen bij mij?

Geurnoten zijn enorm persoonlijk en daarom kunnen wij dat lastig voor jou beslissen. Wel kunnen we je tips geven om er zelf achter te komen. Ga bijvoorbeeld eens op onderzoek uit. Zoek je favoriete parfums op en bekijk de topnoten, basisnoten en het hart van deze parfums. Zie je een overeenkomst? Zijn bepaalde noten aantrekkelijker voor jou, zoals patchoeli of amber? Dan heb je al een begin en kun je gaan filteren in de parfums waarin jij geïnteresseerd bent. Om je nog meer te verdiepen kun je natuurlijk ook altijd reviews lezen in verschillende online platformen. Hier wordt vaak aangegeven of een parfum past voor in de zomer, herfst, winter of lente. Zo weet je zeker hoe ‘jouw publiek’ jouw nieuwe geurtje zal ervaren per jaargetijde. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, je bloemige jasmijn luchtje wordt toch echt als minder lekker ervaren met een sigaar voor je open haard.

Volg deze tips en je komt uit bij jouw persoonlijke “perfecte match”. En dan hebben we het niet over Tinder, maar over je perfecte geur voor in de herfst!

 

Top 10 mannen parfums voor in de herfst

Het is nu echt tijd om onze favorieten onder jullie aandacht te brengen. Tijd voor de top 10 mannen geurtjes voor in de herfst. Deze geuren hebben goede reviews, zijn van goede kwaliteit en hebben verrassende (en passende) geurnoten die perfect passen bij dit heerlijke jaargetijde.

We hopen dat je wat inspiratie op hebt kunnen doen! Mocht je nou toch nog vragen hebben? Weet dan dat wij altijd voor jou klaar staan. Je weet ons te vinden.

The fall of summer is the rise of fall!

Je vrienden, The Alpha Men