Top 10 paste

Top 10 paste
Bestseller
Image of product Gravity Paste
1
Bestseller
Image of product Matte Styling Balm
2
Bestseller
Image of product Matte Paste
3
Bestseller
Image of product Matte Paste
4
Image of product Natural Effect Molding Paste
5
Bestseller
Image of product Northern Lights Matte Paste
6
Image of product M1 Matte Thickening Paste
7
Image of product M2 Matte Styling Paste
8

Top 10 paste

Paste is een veelzijdige alleskunner die geschikt is voor alle haartypes en alle haarlengtes. Een hair paste is minder weerbarstig en stroef dan een wax of clay, maar dikker dan een cream of pomade. Een paste zal niet indrogen en daardoor is deze met gemak de hele dag door te restylen.

Wanneer je voor een hair paste gaat, heb je veel opties door de brede variatie. De hold en glans verschilt per product waardoor er altijd wel een geschikte paste voor elke man bij zit.


Wat zijn de voordelen van hair paste?

  • De hele dag door te restylen
  • Veel variaties en opties
  • Makkelijk om aan te brengen
  • Geeft definitie, structuur, hold en accentuatie
  • Erg fijn product voor mannen die beginnen met het stylen van hun haar


Hoe gebruik je hair paste?

Het kan per paste verschillen hoe je deze aan moet brengen, lees daarom altijd voor je begint de gebruiksaanwijzing door.

  1. Zorg ervoor dat je haar handdoekdroog is
  2. Pak een beetje hair paste en breng dit aan op je handpalm
  3. Breng de paste gelijkmatig aan in je haar
  4. Kam of breng met je handen je haar in model


Wat is de beste hair paste?

Maar wat is dan de beste hair paste en hoe kies je de beste hair paste? Dat antwoord kan per persoon verschillen. Je hebt veel variatie in hold en glans, dus je moet voor jezelf uitzoeken wat jij fijner vindt. Daarnaast is er ook altijd de optie om voor een vegan hair paste te gaan of voor een natuurlijke hair paste. Zorg dat je al jouw voorkeuren voor jezelf in je achterhoofd houdt en zoek een paste die daarbij past!

Uiteraard is het zo dat er sommige pastes populairder zijn dan anderen, en ook hebben wij onze eigen favorieten. Om het jou wat makkelijker te maken, staat hierboven dan ook onze top 10 hair paste! Tussen deze top 10 vind je onder andere topmerken als Arcadian, Shear Revival, Morris Motley en Patricks.


Paste voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Ben je enthousiast geworden en wil je zo snel mogelijk aan de slag? Tijd om een paste te kopen. Bestel de beste hair paste voor mannen bij The Alpha Men. Als je voor 21:00 uur bestelt, dan heb jij je producten al de volgende dag in huis!