Verzending & Levering

Verzending

Wij willen graag zo snel en zorgvuldig mogelijk jouw bestelling bezorgen, daarom werken wij samen met PostNL. Samen met PostNL verzenden wij jouw bestelling op maandag t/m vrijdag. Altijd volgens afspraak en op tijd! Op werkdagen vóór 21:00 besteld is morgen in huis! Wij willen graag dat je klant bij ons wordt en blijft. The Alpha Men verzendt daarom jouw bestelling geheel gratis binnen Nederland en België wanneer je bestelling een waarde heeft van € 30,- of meer! Voor bestellingen onder de € 30,- brengen wij € 3,95 in rekening. De minimale orderwaarde om te kunnen bestellen is € 10,-.

Levering

Zodra we jouw bestelling hebben overgedragen aan onze verzendpartner ontvang je een e-mail met daarin een Track & Trace-link. Zo kun je makkelijk de bezorging van je bestelling volgen.

Via de app van PostNL kun je alles rondom de levering van jouw pakket aanpassen. Geef eenvoudig je bezorgvoorkeur op in de PostNL app zodat je pakketjes voortaan op jouw manier bezorgd worden. Bijvoorbeeld bij een PostNL-punt om de hoek, als je veel van huis bent. Of gewoon in de schuur, als je dat makkelijk vindt. Wil je toch een keer iets anders, dan pas je je bezorgvoorkeuren gewoon even aan in PostNL app.