Top 10 shampoo

Top 10 shampoo
Image of product Shampoo
1
Image of product Rush Shampoo
2
Bestseller
Image of product Volumising Shampoo 0.4
3
Bestseller
Image of product Hydrating Shampoo
4
Bestseller
Image of product Natural Shampoo
5
Image of product Fortifying Shampoo
6
Bestseller
Image of product Nourishing Restorative Shampoo
7
Image of product Shampoo
8
Bestseller
Image of product Loom Shampoo
9
Bestseller
Image of product SH1 Daily Thickening Shampoo
10

Top 10 shampoo

Haarverzorging wordt steeds belangrijker voor de man en dat is niet zo gek. We krijgen steeds meer keuze in haarstylingsproducten en moeten daarbij ons haar goed verzorgen. Om je haar zo goed mogelijk te reinigen zonder het haar te beschadigen, uit te drogen, of je hoofdhuid te irriteren, is een goede shampoo voor mannen vereist. Er komt dan ook steeds meer keuze voor de man om te kiezen uit een shampoo.

Wij hebben al verschillende shampoos getest en hebben ook veel reacties van klanten ontvangen afgelopen jaren. Uit deze ervaringen hebben wij een top 10 samengesteld. Hierbij houden wij natuurlijk ook rekening met de ingrediënten van een shampoo.

 

Wat zijn de voordelen van shampoo?

 • Het product om je haar te reinigen
 • Verwijdert overtollig talg, vet, olie, zweet en build-up
 • Bevordert de natuurlijke glans
 • Ontzettend ruime keuze, voor ieder haartype/huidtype is er een geschikte shampoo

Hoe gebruik je een shampoo?

Het kan per shampoo verschillen hoe je deze precies moet gebruiken, maar over het algemeen gebruik je een shampoo als volgt.

 1. Maak je haar nat
 2. Pak een beetje shampoo in je handen
 3. Masseer je hoofdhuid in met de shampoo
 4. Zorg ervoor dat je alle plekken van je hoofdhuid hebt meegenomen
 5. Let op: je hoeft niet shampoo tot in je punten aan te brengen. Je hoofdhuid is het gedeelte dat gereinigd hoort te worden
 6. Spoel de shampoo volledig uit je haar
 7. Gebruik nu een conditioner om je haar te verzorgen na het reinigen

Wat is de beste shampoo?

Maar wat is nu de beste shampoo en hoe kies je de beste shampoo? Alleen jij kunt hier het beste antwoord op geven. Je moet namelijk rekening houden met eigen voorkeuren, maar ook met je haartype en het doel van de shampoo. Zo heb je tegenwoordig de keuze uit bijvoorbeeld een vegan shampoo of natuurlijke shampoo, maar ook heb je speciale anti-roos shampoo en haaruitval shampoo. Wanneer je gekleurd haar hebt kun je kiezen voor een kleurbeschermende shampoo of een zilvershampoo. Eigenlijk bestaan er tegenwoordig te veel shampoos om op te noemen, maar beantwoord voor jezelf welke kwaliteiten jij belangrijk vindt! Op die manier ga jij de perfecte shampoo match vinden die bij jouw levensstijl past. 

Wij hebben onze eigen favoriete shampoos samengevoegd met onze all-time bestsellers en zijn tot bovenstaande top 10 shampoo gekomen. In deze top 10 vind je onder andere shampoos van topmerken als Doers of London, Shear Revival, Gaijess en Hanz de Fuko.

Shampoo voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Ben je enthousiast geworden en wil je zo snel mogelijk aan de slag? Tijd om een shampoo te kopen. Bestel de beste shampoo voor mannen bij The Alpha Men. Als je voor 21:00 uur bestelt, dan heb jij je producten al de volgende dag in huis!