Kerstcadeau Guide 2023: De ultieme cadeautips voor mannen

Kerstcadeau Guide 2023: De ultieme cadeautips voor mannen

Om het je met de kerst makkelijker te maken hebben de Alpha mannen zich achter de schermen in het zweet gewerkt om een fiks aantal serieuze cadeaus voor jou, je familieleden of vrienden samen te stellen. Per categorie hebben we ferm huisgehouden. Dat is zelfs voor ons best even zwoegen omdat we de keus hebben uit ontzettend veel topproducten natuurlijk.

Het moeten uiteraard ultieme giftsets zijn waar je zo meteen mee gaat scoren. Onder de kerstboom. Dusdanig dat jij het beste plekje aan de kerstdis krijgt. Schouderkloppen. Vaders & schoonvaders die tot tranen toe geroerd zijn omdat je zoveel aandacht aan hun kerstcadeaus besteedt hebt. Zo hebben we diverse cadeaus in een aantal categorieën ondergebracht.

De mooiste cadeaus van 25 Euro tot 50 euro en daarboven. Zat keus in premium producten voor elk wat wils. Van funky pomades tot de beste baard kits en van de legendarische skincare producten tot en met zeldzame parfum. De inkoop van de allerbeste cadeaus heb je nu onder controle. Je hoeft je alleen nog op de afgevulde kalkoen te concentreren.

Tip: Een gevulde kalkoen van 2,5 kilo moet 150 minuten in de oven. Je start op 200 graden en na een uur op 175C. Uiteraard bedekt met zilverfolie. Alstu! De Alpha Mannen zijn natuurlijk ook van het koken.

 

Dé kerstcadeaus voor je kapsel

In de decembermaand is het juist van belang dat de haartjes ook een beetje Brad Pitt hebben. Dusdanig in model gebracht dat de nieuwe vriendin van je beste vriend aan de kerstdis meer is afgeleid door jouw perfect zittende kapsel dan het glas chablis grand cru waar ze normaal gesproken in klimt.   

Kortom, met deze legendarische haar producten kom je in december perfect voor de dag. Ook als het buiten guur weer is. Er is een ruime keus in legendarische producten en kits voor een wel heel lief prijsje. En kijk eens hoe gezond jou haar glinstert. Dat moet ook. Het is bijna kerst. Immers.

 

Dé kerstcadeaus voor je baard

Een baard verdient juist in die koude wintermaanden extra zorg. Mag zelfs extra gepamperd worden. Wil een baard de huid immers goed beschermen tegen de kou zul je de baardharen ook wat TLC moeten geven. Win-Win. Wel, dat kan met deze met zorg uitgekozen cadeaus met de beste Beard (Survival) Kits.

 

Dé kerstcadeaus voor je gezicht en huid

Striemende slagregens of kraakhelder vriesweer zorgen al snel voor zo’n appelhuidje. Maar dan wel van een Elstar die al een paar weken in een mandje fruitvliegjes terug kopt. De huid heeft, net als in de zomer, extra bescherming nodig.

Dan is het nu het ultieme moment om voor jezelf of jouw Pa een Premium Skincare Kit aan te schaffen. Staat niet alleen subliem onder de vers gehakte fijnspar maar doet het nog beter op de huid. Dat wordt lachen om Youp van het Hek of Guido Weijers zonder dat de kraters in je wangen springen!

 

Dé kerstcadeaus voor je lichaam

In december wil je zeker ook een tikkie Daniel Craig door het leven paraderen. Nageltjes geknipt, neusharen en wenkbrauwen pijnloos getrimd en met één of andere Vesper een uurtje onder een hete douche stappen. Of zitten.

Met een mysterieuze Claus Porto in het zeepbakje. Oksels afgetopt met een verfijnde natuurlijke deodorant voordat je in een (gehuurde) tuxedo stapt. Voor jezelf of uw broeder die zich nogal heeft uitgesloofd heb je hier de goedmakers van het jaar.    

 

Dé kerstcadeaus voor het scheren

Voor de mannen die zich het liefst op hoog niveau scheren hebben we uiteraard een aantal snoepjes uitgezocht. Van een échte Stirling Christmas Eve scheerzeep tot en met de meest decadente Stash Box Kit van Triumph & Disaster.

Weet je, soms moet jij jezelf gewoon eens verwennen. Geen oppervlakkige cadeau setjes. Ga nu eens voor het echte werk. Desnoods voor je zwager. Waar je eigenlijk niet zoveel mee hebt. Maar, dat hebben wij niet gezegd. 

 

Dé lekkerste winter geurtjes

In december worden meestal de beste Bordeaux, Barolo, Amarone en eloquente Sancerre met liefde uit de kelder gedragen. Niet zelden wordt er een Chateau d’Yquem Sauternes uit 1975 geopend. Het is kerst. Dus dan mag het best een beetje chique.

Datzelfde geldt ook voor eau de parfum mannen. Maar dan ook echt lekkere aftershave die je niet zomaar even bij op de hoek haalt. Specials. En die hebben we in ruime mate voor je. Voor een zeer vriendelijke instapprijs ruik jij, of je vader, hemels.

Kom, niet van dat calvinistische maar klik op die Dapper Dan Eau de Toilette. Dan pas ben je een echte BOSS.

 

Dé kerstcadeaus voor in huis

Misschien wist je dit niet maar The Alpha Men hebben ook onverwachte specials om jouw/jullie levensvreugde te boosten. Het houdt niet op bij ambachtelijke scheerzeep, baardolie en de beste safety razor. Met name voor de decembermaand hebben we de producten om jouw huis op te spicen met bijvoorbeeld: fabuleuze geurkaarsen.

Geen hemeltergende druipkermis of scherpe geuren maar scents van Maya tempels die al jouw zintuigen strelen. Of de Luxerious Himalayan Temple Oud Reed geurstokjes van Captain Fawcett. De eerste vraag van jouw bezoek op eerste kerstdag? “Waar koop je die waanzinnige geur ?!”.

Yep, bij ons. Fluister je dapper dan.

 

Kerstcadeau voor 21:00 besteld, morgen in huis 

Als we je met bovenstaande kerstspecials niet verder kunnen helpen weten wij het ook niet meer. Ook wij gaan zelf eens even flink door deze hoogwaardige snuisterijen heen scrollen. En bedenken wie we gaan belonen voor de ultieme inzet van afgelopen jaar.

De perfecte kerst gifts just a few clicks away. Je hebt ze de volgende dag in huis. Dan hoef je ook nergens meer over na te denken. Niet door de inmiddels volle winkelstraten te struinen. Met een mondkapje. En als je in 2023 nu eens echte kwaliteit onder de boom wilt hebben. Of gewoon aan de ontbijttafel. Dan weten wij het wel.

Enjoy the Christmas Ride en maak er een magische december maand van!

Cheers,

Je vrienden, The Alpha Men.