Top 10 sea salt spray

Kan je het je niet veroorloven om 365 dagen per jaar aan het strand door te brengen? Geen probleem. Met een sea salt spray creëer jij de beachy hair look in een handomdraai. Sea salt zorgt namelijk voor structuur en textuur in je haar en zorgt voor mooie beachy krullen. Daarnaast mag je een natuurlijke en matte finish in je coupe verwachten.

Top 10 sea salt spray
Image of product Texturizing Salt Spray
1
Bestseller
Image of product Sea Salt Spray
2
Bestseller
Image of product Amity Texture Spray
3
Image of product Karekare Tonic Sea Salt Spray
4
Image of product Sea Salt Texture Spray
5
Image of product Sea Salt Spray
6
Image of product Sea Salt Spray
7
Image of product Sea Salt Spray
8
Image of product Sea Salt Spray
9
Bestseller
Image of product Sea Salt Spray
10

Top 10 sea salt spray

Wat is sea salt spray?

Sea salt spray is niet te vergelijken met een haarlak of een ander soort spray. Een goede sea salt spray is op basis van water en zeezout en zo min mogelijk andere toevoegingen. Sea salt spray wordt het meest als pre styler gebruikt en is dus prima te combineren met veel andere stylingproducten!

Wat is de beste sea salt spray?

Wat de beste sea salt spray is zal per persoon verschillen. Heb jij bijvoorbeeld een gevoelige hoofdhuid? Dan is een andere sea salt spray aan te raden dan bij iemand met een vette hoofdhuid.

Wel raden wij je aan om altijd een sea salt spray te kopen met natuurlijke bestanddelen. Zo’n natuurlijke sea salt spray heeft het beste effect op je kapsel en is veel beter voor de gezondheid van je haren. De chemische varianten kun je maar beter laten staan.

Gelukkig kiezen steeds meer heren voor gezonde, natuurlijke en écht werkzame haarstylingsproducten. Haarverzorging voor mannen is inmiddels net zo belangrijk als het dragen van je goede outfit en een strak getrimd baardje! Een goede sea salt spray zal er effortless maar zeer goed uitzien.

Voordelen van sea salt spray

 • Creëert een beachy hair look
 • Het beschermt je haar
 • Geschikt voor alle haartypes
 • Te gebruiken als droogshampoo
 • Voegt extra volume en textuur toe
 • Zorgt ook voor extra volume bij dun haar
 • Verbetert krullen
 • Helpt kroezen verminderen
 • Goed als pre-styler te gebruiken
 • Vaak met goede en voedende ingrediënten
 • Goed te combineren met andere stylingsproducten

Zoutspray voor je haar kopen met natuurlijke ingrediënten geeft je niet alleen die nonchalante Miami look, maar het is dus ook nog eens goed voor je haar en hoofdhuid!

Hoe gebruik je een sea salt spray?

Een sea salt spray gebruiken vereist geen moeilijke handelingen. Vaak staat op de verpakking wel hoe je het product het beste kan gebruiken.

Vaak is het goed om van tevoren je haar te wassen met een goede shampoo en conditioner voor het beste resultaat. Breng de spray pas aan als je haar handdoekdroog is. Voor je de spray gebruikt, moet je het flesje even schudden. Spray de sea salt in je haar en kneed het rustig in. Op die manier werkt de spray nog beter en zal je nog meer resultaat zien.

Wil je nou een sea salt spray kopen? Check onze collectie met de beste sea salt sprays die er momenteel op de markt zijn.