Top 10 blokzeep voor in de herfst

Tijdens de herfst wil je getroost worden. Hartverwarmend verwend. Door haardvuur, bockbier, BBQ & een dampende douche om de kilte van je af te spoelen. Mét de perfect passende zeep. Anders telt het niet!

Top 10 blokzeep voor in de herfst
Image of product Soap Bar - 1869
1
Image of product Soap Bar - English Gentleman
2
Image of product Soap Bar - Acadian Driftwood
3
Image of product Badzeep - Cubebe
4
Image of product Badzeep - Mr Taylors
5
Bestseller
Image of product Soap Bar - Sex Machine
6
Bestseller
Image of product Soap Bar - Birchwood & Spiced Rum
7
Image of product Badzeep - Argania
8
Image of product Body Soap - Najran
9
Image of product Badzeep - Manna di Sicilia
10

Top 10 blokzeep voor in de herfst

Na een oudhollandse zomer zijn we vrij geruisloos de herfst ingerold. Een periode waar de blaadjes vallen en sommigen van ons zich daar altijd weer even ferm op in moeten stellen. De dagen korter. Killer. Rillend in het donker opstaan wanneer een nieuwe (werk)dag aanvangt. Het is dan altijd even wennen.

Maar het is ook een pracht seizoen. De haard aan. Kaarsen die vlammen en het Bock’ dat rijkelijk vloeit. Kilometers maken in het geurende bos en thuis aangekomen een goed glas Malt walsen. Of een Cognac. Hete thee kan natuurlijk ook. Met iets rum.

Het veranderende weertype vraagt niet alleen om andere dranken en spijzen maar ook om een next step lichaamsverzorging. Met wat diepere geuren. Kruidiger. Daar hebben wij nu juist onze fabuleuze blokzeep collectie op ingericht. Kwaliteit die zoveel verder gaat dan de reguliere commerciële liflaf zeepjes.

Intern hebben we niet eens een robbertje moeten stoeien om de top 10 vorm te geven. Al heeft eenieder natuurlijk zo zijn favorieten.

  • Ambachtelijk
  • Natuurlijk
  • Small batches
  • De beste (organische) ingrediënten
  • Subliem geurpallet
  • Perfecte huidverzorging
  • Cruelty free! (Geen diertjes aan te pas gekomen)

Het herfstseizoen is om te zoenen. Het is even lastig om de zomer achter je te laten maar geloof ons, het is ook de tijd om het lichaam tot rust te laten komen en te genieten van wat deze tijd van het jaar je ook te brengen heeft. Zalvende zepen bijvoorbeeld. Met bovenstaande top 10 kom je de tochtige dagen triomfantelijk door.