Veelgestelde vragen

Algemeen

Onze Algemene Voorwaarden zijn te lezen en te downloaden op deze pagina.

Het Privacybeleid is terug te lezen op deze pagina.

Uiteraard doen wij er alles aan om onze service en dienstverlening te perfectioneren. Wij zouden dan ook graag een beoordeling van uw aankoop zien, zodat wij ons kunnen verbeteren. Wij werken samen met beoordelingssite The Feedback Company, Kiyoh en Google. Een aantal dagen nadat u uw bestelling heeft ontvangen kunt u een e-mail ontvangen met een uitnodiging om ons te beoordelen.

Betaling

De betaling en verwerking van iDEAL, Visa, Mastercard, en Bancontact gebeurt bij The Alpha Men via MultiSafePay en of Paypal. Bij deze betalingsmogelijkheden wordt het bedrag direct verwerkt. Dit zorgt ervoor dat het product sneller verstuurd kan worden en er sneller genoten kan worden van de nieuwe producten.

Ja, we bieden verschillende betaalmethoden aan waarbij je na ontvangst van jouw bestelling de order betaald.

Bestellen

Het gebeurt weleens dat u een fout maakt bij uw bestelling. Gebeurt dit, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij kunnen dan altijd uw bestelling aanpassen of annuleren.

Bestellen via de webshop geniet onze voorkeur. Echter bieden wij ook de mogelijkheid om uw bestelling telefonisch op te nemen, dit kan via onze klantenservice die bereikbaar is op +31(0)850607010.

Je kunt vanuit elk land bestellen. We verzenden naar: Nederland, België, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Estland, Findland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Zweden.

Ja, heeft u alle stappen van het proces doorlopen dan ontvangt u hiervan binnen enkele minuten per e-mail een bevestiging van uw geplaatste bestelling met de bijbehorende gegevens.

Verzending & levering

The Alpha Men verzendt jouw bestelling geheel gratis binnen Nederland & België wanneer jouw bestelling een waarde heeft van € 30,00 of meer! Verzenden is natuurlijk niet gratis maar wij brengen je hiervoor geen kosten in rekening. Wanneer jouw bestelling een waarde heeft van minder dan € 30,00, dan vragen wij een kleine bijdrage van € 4,95 inclusief BTW. De minimale orderwaarde is € 10,00. The Alpha Men verzendt via DHL. Je kunt tijdens het bestelproces aangeven of je de bestelling thuis of op een ander adres bezorgd wil hebben. Een compleet overzicht over het verzenden van uw bestelling vind u op onze verzendpagina.

Nadat jouw bestelling succesvol is geplaatst en afgerond zullen wij van The Alpha Men er alles aan doen om jouw bestelling op dezelfde dag te verzenden. Echter houd er rekening mee dat wanneer je op zaterdag en op zondag bij ons een order plaatst dit pas op maandag verzonden kan worden. In de regel hanteren wij wanneer je op werkdagen voor 21:00 uur bestelt, ontvang je jouw bestelling de volgende dag in huis. Voor meer info over verzenden klik hier.

Zodra jouw bestelling is verzonden ontvang je een e-mail met daarin alle gegevens die nodig zijn om de bestelling te volgen en de verwachte bezorgtijd te bekijken. De track en trace code om je bestelling te volgen wordt rond middernacht actief. 

Ja, dit is mogelijk via de App van DHL. Je kunt de gewenste afleverdatum en tijd wijzigen in de APP van DHL. Komt het helemaal niet uit, dan kun je de bestelling ook bij een DHL ServicePunt laten leveren. De bestelling blijft 7 dagen bij een ServicePunt liggen voor afhalen.

Retour & herroeping

Wil je jouw bestelling of een deel daarvan retourneren? Dat kan binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van jouw bestelling. Binnen 14 dagen na ontvangt dien je aan ons te melden dat de producten wilt retourneren. Dit kan via de e-mail, brief, telefoon, berichtencentrum of door de retour aan te melden in ons Retourportaal. Na het melden van jouw retour heb je 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen. Alle informatie over het retour sturen van jouw bestelling vind je op onze Retourpagina.

Alle artikelen kunnen uiterlijk binnen 14 (veertien) dagen na ontvangst aan ons geretourneerd worden mits het artikel onbeschadigd, in onbeschadigde orginele verpakking en ongebruikt teruggestuurd wordt. Volg de stappen en voorwaarden die aangegeven worden op onze website onder retourneren.

Een retourpakket kan worden afgegeven bij het dichtstbijzijnde postkantoor bij jou in de buurt. Via het Retourportaal kun je de gewenste vervoerder kiezen. U kunt het pakket ook zelf of door een derde laten afgeven op het onderstaand adres, dit kan Maandag t/m Vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. The Alpha Men aan de Oosterkade 29, 9503 HP Stadskanaal, Nederland

Ja, de kosten voor het retour zenden komen voor uw eigen rekening en risico. De kosten zijn afhankelijk van het land van waaruit de bestelling retour wordt gestuurd. Voor Nederland geldt een tarief van € 4,95. Meer informatie over de tarieven en de verschillende verzendmethodes worden zichtbaar in het Retourportaal.

Retourartikelen dienen indien mogelijk in de originele verpakking aan ons geretourneerd te worden. Zorg ervoor dat de artikelen voldoende demping hebben, zodat de kans op beschadiging minimaal is. Denk hierbij aan opvulling/omwikkeling met bubbeltjesplastic, keukenpapier, schuimvlokken en dergelijke. Een stevig omhulsel is van uiterst belang.

Garantie

Op al onze artikelen heeft u de wettelijke garantie. De geboden garanties doet geen afbreuk aan eventuele rechten aangaande wettelijke garantie en (non) conformiteit waar de klant altijd een beroep op kan doen. U heeft ten allen tijde de gelegenheid om evt. gebreken te melden.

Heb je een garantieaanvraag, stuur dan een e-mail naar klantenservice@thealphamen.nl met een omschrijving van de aanvraag en het probleem.