Top 10 dassenhaar scheerkwasten

Top 10 dassenhaar scheerkwasten
Bestseller
Image of product Scheerkwast Rytmo - Graudas
1
Muhle
Scheerkwast Rytmo - Graudas

€34

Image of product Scheerkwast Traditional - Silvertip
2
Muhle
Scheerkwast Traditional - Silvertip

€99

Image of product Scheerkwast Gustav - Zwart - Pure Badger
3
Image of product Scheerkwast Gustav - Zwart - Pure Bristle
4
Bestseller
Image of product Scheerkwast Gustav - Havana - Pure Badger
5
Image of product Scheerkwast Gustav - Havana - Pure Bristle
6
Image of product Scheerkwast Theo - Donker Essenhout - Pure Badger
7
Image of product Scheerkwast Theo - Donker Essenhout - Pure Bristle
8

Top 10 dassenhaar scheerkwasten

Dassenhaar scheerkwasten zijn geliefde scheerkwasten onder de kenners. De haren staan er om bekend veel vocht vast te kunnen houden waardoor er een rijk en vol scheerschuim ontstaat. De haren zijn ongelooflijk zacht en zullen elke scheerbeurt extra comfortabel maken. Scheerkwasten van dassenhaar gaan erg lang mee als je deze goed verzorgd.

Wat is de beste dassenhaar scheerkwast?

Wat de beste scheerkwast van dassenhaar is, hangt af van verschillende factoren. Wij hebben onze eigen top 10 dassenhaar scheerkwasten samengesteld door te kijken naar verschillende criteria.

Om de perfecte match dassenhaar scheerkwast voor jouw voorkeuren te vinden, is het belangrijk om te kijken naar verschillende criteria. Kijk daarom altijd naar het verschil in soorten dassenhaar, de grootte van de scheerkwast en het handvat van de scheerkwast. Op die manier zul je moeiteloos jouw perfecte match vinden.

Verschillende soorten dassenhaar

Dassenhaar is in verschillende soorten te krijgen. Zo heb je de “Silvertip” dassenhaar scheerkwast, de “Super Badger” scheerkwast en de “Best Badger” scheerkwast.

Silvertip

Wanneer je voor het hoogste segment kwaliteit wil gaan, is de Silvertip aan te raden. Door deze naam te mogen dragen, zullen de dassenharen een strenge selectie doorgaan. Niet veel haren komen door deze selectie, alleen de top van de top. De Silvertip is te herkennen aan de witte haren aan de bovenkant. De haren van de Silvertip dassenhaar scheerkwast zijn extreem zacht en bevatten het grootste vermogen om een grote hoeveelheid water op te kunnen nemen. Het resultaat? Een extra zachte scheerervaring.

Super Badger

Ook de haren van de Super Badger dassenhaar scheerkwast zijn van topkwaliteit. Deze haren zijn iets dikker dan de Silvertip dassenharen doordat deze van de rug van de das afkomstig zijn. Een Super Badger dassenhaar scheerkwast zorgt voor een iets meer robuuste scheerbeleving. Deze scheerkwasten kunnen een groot volume water opnemen en zullen altijd een rijk en vol schuim creëren.

Best Badger

De haren van de Best Badger dassenhaar scheerkwasten zijn afkomstig van de buik van de das. Deze haren zijn weer net iets dikker dan de haren van de super badger of de silvertip en zullen een rijkelijk schuim creëren. De haren van een best badger scheerkwast zijn flexibel waardoor het aanbrengen van een scheerschuim geen probleem zal zijn.

Grootte van de scheerkwast

Heb jij liever een grote scheerkwast van dassenhaar of ga je liever voor wat compacter? Denk hier van tevoren goed over na, omdat dit antwoord kan verschillen per persoon. De meeste scheerkwasten van dassenhaar bevatten een diameter van 22mm, 24mm of 26mm. De grotere scheerkwasten brengen makkelijker en sneller scheerschuim aan op je gezicht, maar de kleinere scheerkwasten zijn makkelijker en sneller mee te nemen op reis.

Handvat van de scheerkwast

Ook in het handvat van een dassenhaar scheerkwast heb je ruime keuze! Zo kun je kiezen voor een strak handvat van chrome, een klassiek handvat van hout of een elegant handvat van ivoor. Vaak bestaan er ook combinaties van deze materialen om jouw dassenhaar scheerkwast een fijne look te geven.

Dassenhaar scheerkwast voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Ben je enthousiast geworden en wil je zo snel mogelijk aan de slag? Tijd om een dassenhaar scheerkwast te kopen. Bestel de beste dassenhaar scheerkwast voor mannen bij The Alpha Men. Als je voor 21:00 uur bestelt dan heb jij je producten al de volgende dag in huis!