RazoRock: revolutionair op het gebied van scheren

RazoRock: revolutionair op het gebied van scheren

We hebben inmiddels al vaak verteld wat de voordelen van nat scheren zijn. Het resultaat is beter en op lange termijn is het ook nog eens voordeliger. Behalve die voordelen is het ook gewoon erg lekker. Waar vrouwen genieten van een schoonheidsbehandeling of in bad gaan met een maskertje op hun gezicht, genieten veel mannen van een heerlijke scheerbeurt.
 

Investering vaak te groot

Echte scheerfanaten zijn op zoek naar de lekkerste scheerzeep, de beste scheerkwast en proberen altijd weer een nieuwe safety razor uit. Voor veel andere mannen vormt de investering in al die spullen nog een te grote drempel. Safety razors en scheerkwasten zijn vaak prijzig. Ook al wordt die investering behoorlijk snel terugverdient met de besparing op scheermesjes, houdt het veel mannen toch tegen over te stappen.

Gelukkig is er een merk dat de wereld rondom het scheren op zijn kop aan het zetten is. Het was je ongetwijfeld al opgevallen dat het over RazoRock gaat. RazoRock heeft als doel scheren voor iedereen leuk te maken. Ze maken allerlei scheerartikelen met een belachelijk goede prijs/kwaliteit verhouding. Ze kunnen dan ook bijna volledig leunen op mond-tot-mond reclame want de wereld rondom het scheren is er lyrisch over.

Ontstaan van RazoRock

RazoRock is in het leven geroepen door Joseph en Michael uit Canada. In 2009 waren ze op vakantie met de familie in Italië. De schoonvader van Joseph, een gepensioneerde Italiaanse barbier, stuurde Joseph op pad om aluinstenen voor hem te kopen. In Canada waren aluinstenen in die tijd namelijk erg moeilijk te krijgen. Joseph stuurde zijn oom Michael op pad en die vond de stenen in een winkeltje in de kleine Toscaanse stad Lucca. Michael en Joseph waren erg nieuwsgierig en besloten de stenen zelf eens uit te proberen. Na het scheren maakten ze de stenen nat en wreven het over hun gezicht. Het werkte! De stenen verhelpen kleine wondjes en voorkomen irritatie na het scheren. Er ontstond direct een warme passie voor het scheren. Ze besloten er iets mee te gaan doen.

Het begon als een hobby voor in hun vrije tijd maar ze kwamen er al snel achter wat een verloren kunst het traditionele scheren eigenlijk is. Ze zochten contact met ambachtelijke producenten van scheerzeep en aftershave in Italië en lieten hun eigen speciale formule ontwikkelen. Hun passie werd steeds groter en inmiddels hebben ze een compleet assortiment met alles op het gebied van scheren.
 

Onweerstaanbare Scheerzepen

Ga op internet zoeken en je komt een grote groep scheerfanaten tegen die RazoRock de hemel in prijzen. Met name de scheerzepen. Geliefd om de heerlijke geuren, het zijn er nogal wat. Behalve de geur zijn de scheerzepen erg makkelijk op te schuimen en is het scheerresultaat vergelijkbaar met de duurdere topmerken.

 

razorock scheerkwast

 

razorock scheerkwast

 

De ware kracht van RazoRock

De passie van oom en neef zet zich niet alleen om in prachtige producten maar ook in een stroom aan innovatie. Om scheren leuk te maken voor iedereen moet het natuurlijk betaalbaar zijn. Volgens RazoRock is het niet nodig een fortuin te moeten betalen aan goed scheerijzer. Zij zijn dan ook bezig met een ware revolutie als het gaat om prijs/kwaliteit verhouding.

Ze ontwikkelen safety razors en scheerkwasten van sublieme kwaliteit die ze verkopen voor een prijs waar je spontaan argwaan van krijgt. We waren stomverbaasd toen we voor het eerst een scheerkwast uitpakten en gingen testen. Het kan dus echt! De Plissoft synthetische scheerkwasten zijn ongelofelijk zacht en creëren snel een rijk schuim. De safety razors liggen ontzettend comfortabel in de hand en hebben een bijzonder goede afwerking.

Wat ons betreft bewijst RazoRock zich als een merk dat zich echt focust op de liefhebbers van scheren en passie vooropstelt. Wij zijn fan.

Bekijk het assortiment van RazoRock.