De beste Halloween kostuums voor mannen in 2022

De beste Halloween kostuums voor mannen in 2022

Oktober is vol op gang en alle horrorliefhebbers weten wat dat betekent: Halloween! Halloween wordt tegenwoordig niet meer alleen in Amerika gevierd, want het begint z’n klauwen aardig in de Nederlandse samenleving te zetten. Halloween feestjes worden volop georganiseerd en het is de bedoeling om daar een beetje origineel voor de dag te komen. Je komt er niet meer mee weg als je een laken met twee gaten over je hoofd trekt. Het is tijd om jouw Halloween outfit wat op te spicen.

Geheel in thema van 2022 hebben wij de beste Halloween figuren voor jou op een rijtje gezet met alle bijpassende verzorgingsproducten. Gooi je nep vampiertandjes in de prullenbak, tijd om inspiratie op te doen.

Eddie Munson

 

Eddie Munson (Stranger Things)

We mogen toch wel stellen dat Stranger Things seizoen 4 de knaller van 2022 was. En specifiek één karakter heeft de harten van het publiek over de hele wereld gewonnen: Eddie Munson. De trailerpark, metal liefhebbende leider van de Hellfire Club. Hij was de reden dat “Master of Puppets” van Metallica opnieuw op nummer 1 stond in de hitlijsten, en ook de reden dat zijn iconische kapsel weer terugkwam in het straatbeeld. Door zijn herkenbare uiterlijk kan jij jezelf omtoveren in deze Hellfire fanaat. Je hebt een paar producten nodig om zijn iconische coupe na te maken.

1. Uppercut Deluxe Foam Tonic

De foam tonic van Uppercut Deluxe zal krullen versterken, verbeteren en definiëren. Als Eddie één product zou gebruiken, zou het dus geheid deze zijn. Deze hair tonic geeft je haar een lichte hold en zorgt voor een stukje extra volume. Mocht je nou nog meer volume nodig hebben, dan is deze tonic te gebruiken voor je je haar gaat föhnen.

2. Uppercut Deluxe Easy Hold

Deze lichtgewicht crème is perfect om de natuurlijke look van Eddie te creëren. Ook past dit product perfect bij een kapsel waarbij je een lichte glans wilt creëren zonder het minder natuurlijk te maken. Daarnaast brengt deze cream volume en textuur in het haar en is het te gebruiken van kort tot lang haar.

3. Denman D4 - Original Styler

Deze borstel is zowel geschikt voor het gladmaken van langer haar als het definiëren van krullen. Eigenlijk is deze borstel van Denman gemaakt voor het borstelen van kapsels zoals die van Munson. Dus mocht je het kapsel tot in de puntjes willen laten lijken op die van hem, dan is dit jouw borstel.

Elvis Presley

 

Elvis Presley

You ain’t nothing but a hound dog, crying all the time. Elvis f*cking Presley! Deze man is natuurlijk altijd al een icoon geweest, ook in deze tijd. Maar, waarom hij in het 2022 lijstje staat, is natuurlijk door de mega populaire film die dit jaar uitkwam. Deze icoon heeft zijn eigen stijl en dat is zeker terug te zien in zijn dansmoves, kledingkeuze maar ook vooral in zijn haarstijl. Met de volgende producten zal jij snel je Elvis coupe kunnen creëren. Hoef je tenminste niet zo’n jeukende pruik te kopen.

Het merk dat we automatisch koppelen aan de King of Rock’-n-Roll is Schmiere. Dit Duitse merk is volledig geïnspireerd op de jaren 50 hotrods & pin-ups. Wij kunnen ons goed voorstellen dat Elvis Schmiere ontdekt zou kunnen hebben tijdens zijn legerdienst in Duitsland.

1. Schmiere Extra Strong Pomade Water Based

Deze pomade bevat een soort vette hars die je in je haar aanbrengt. Geen zorgen, doordat het op water gebaseerd is, is dit binnen no-time uit je haar te spoelen. Maar ga je voor Elvis, dan ga je voor dit vette product. Deze pomade is stroperig, kleverig en biedt de allersterkste hold die een waterbasis pomade te bieden heeft. Door ricinusolie in deze pomade zal je haar niet hard worden en uitdrogen. The best of both worlds, perfect voor het Rock’-n-Roll leven.

2. Schmiere Doo-Wop Haarspray

Heb je eenmaal je Rockabilly kapsel te pakken, dan wil je deze natuurlijk in model houden. Met de Doo-Wop haarspray ben je hier zeker van. Je creëert extra volume (just like Elvis) en een mega sterke hold. Je kapsel is met gemak de hele dag (of nacht) in model te houden. De afwerking is glanzend maar niet té glanzend.

3. Schmiere Foldable Comb in Leren Etui

Zo’n kapsel als die van de King of Rock’-n-Roll krijg je niet zomaar met elke borstel of kam. Nee, alleen de beste van de beste uit die tijd mocht gebruikt worden. Zoek maar eens foto’s van hem op, je ziet dat hier een kwaliteitskam door is gegaan. De inklapbare kam is dan ook de perfecte match. Deze is overal stijlvol mee naar toe te nemen zodat je er zeker van bent dat je haar goed blijft zitten. Deze kam is gemaakt van roestvrij staal en berkenhout en de etui van runderleer.

Bradley Bradshaw

 

Lt. Bradley ‘Rooster’ Bradshaw (Top Gun 2022)

Alexa, play “Highway to the Dangerzone - Kenny Loggins”. Als we het hebben over hitfilms van 2022, mag Top Gun: Maverick natuurlijk niet ontbreken. Deze film heeft een wereldwijde verandering gecreëerd, de snor is namelijk terug van weggeweest. De snor heeft zijn langverwachte comeback gemaakt en man oh man, wat zijn we daar blij mee. Tijd voor verandering deze Halloween: afscheren die baard, it’s snor time.

1. Reuzel Snorwax

Als je eenmaal voor de snor gaat, moet je deze natuurlijk ook goed verzorgen en stylen. Met deze snorwax van Reuzel zal je een natuurlijk ogende glans creëren en de meest stugge snorharen temmen. Door de sterke hold is je snor volledig controleerbaar. Deze snorwax is sterk genoeg om je door elke dag, nacht en feestje te slepen.

2. Morgan’s Sea Salt Spray

Wil je de look namaken van Bradley Bradshaw, dan is de snor niet genoeg. Nee, naast de stijlvolle snor bevat The Rooster namelijk ook nog eens een mega goede coupe. Om dit na te maken is de sea salt spray van Morgan's een goede match. Deze spray geeft je haar namelijk de losse, natuurlijke look met veel hold.

3. Morgan’s Matt Paste

Om je haar af te maken kun je deze natuurlijke paste van Morgan’s gebruiken. De matte afwerking zorgt er namelijk voor dat je haar er natuurlijk uit blijft zien maar ook krijgt je haar volume en textuur. Deze paste laat zich makkelijk door je haar verdelen en is zonder problemen uit je haar te spoelen doordat het op water gebaseerd is.

Ragnar

 

Ragnar (Vikings)

De legendarische held uit de vikingtijd is in 2022 bekend geworden onder het grote gros van het Nederlandse volk. Dit mannelijke karakter is geliefd (en maakt veel mensen verliefd) en is daardoor het perfecte karakter tijdens deze Halloween.

1. Dick Johnson Snake Oil

Deze snake oil is een alleskunner. Hydrateert je huid, verzorgt je haar & baard, en bevat een warme avontuurlijke geur. Deze olie zal de stugge baardharen goed verzorgen zodat je baard er niet ongezond zal uitzien. Natuurlijk hebben Vikings wel een lekkere verwilderde kant dus het moet niet té netjes worden.

2. Dick Johnson Snake Balm

Deze baardbalsem van Dick Johnson zal je baard in model brengen die je wenst. Dus ook wat meer verwilderd, maar wel op jouw gewenste manier. Deze balsem bevat een warme, mannelijke geur van vanille en whisky. Precies hoe wij denken dat deze vikingheld zou ruiken.

3. Dick Johnson Beard Brush

Deze mannelijke baardborstel is perfect om je langere baardharen te kammen. De borstel is gemaakt, om in de viking vibe te blijven, van wilde zwijnen haren. De grovere baarden kunnen geborsteld worden met deze baardborstel van Dick Johnson.

 

Daemon Targaryan

 

Daemon Targaryan (House of the Dragon)

En dan de ster van deze mega populaire serie, House of the Dragon. Meestal zijn spin-offs niet zo goed als de eerste serie. En helemaal als je van een spin-off van Game of Thrones hoort, dan denk je ‘dit wordt niks.’ Maar niets is minder waar.

House of the Dragon is een mega hit, onder andere door de controversiële Daemon Targaryan. Deze bijdehante, rebelse en omstreden blonde strijder is zeker herkenbaar. Zijn lange witte haren kunnen in meerdere stijlen gedragen worden, als het maar stijl, glanzend en gezond is.

1. Bullfrog No-Yellow Enlightening Shampoo

De oom van de hoofdrolspeelster heeft wit haar zonder geeltinten. Om dit witte haar te creëren zal je dus de gele tonen uit je haar moeten elimineren. De beste manier om dit te doen (als je geen zin hebt om naar de kapper te gaan) is door een goede zilvershampoo. Deze shampoo van Bulfrog neutraliseert alle gele pigmentatie uit je haar en bevat de klassieke barbershopgeur.

2. Forte Series argan oil

Deze bestseller van Forte Series zal weerbarstig haar omzetten in heerlijk zijdezacht haar. Deze haarolie bevat arganolie en dat heeft de kracht om je haren zacht, gezond en sterk te maken. Door middel van de voedende formule wordt je haar beschermd van buitenaf zodat je elke strijd met gemak aan kan. Zelfs als dat de strijdvelden zijn waar Daemon zich af en toe in bevindt.

3. Denman D81M Style & Shine Borstel

Deze borstel is speciaal ontworpen voor de verzorging en styling van alle haartypes en haarsoorten. De zachte haren zullen soepel door je haar gaan, komen niet vast te zitten en voelen zijdezacht aan op je hoofdhuid. Door de natuurlijke varkensharen rondom de nylon borstelharen zal je haar op een natuurlijke wijze gepolijst worden. Je versterkt je haar en zal extra glans aan je haar toevoegen. Het zijdezachte, lange, witte haar van Daemon is dus binnen handbereik!

Al met al zijn er genoeg originele Halloween kostuums 2022 voor mannen te bedenken. Het leuke hiervan is dat je één van de eersten bent met dit kostuum, omdat vorig jaar nog niemand van deze karakters afwist. Ook zal je snel herkend worden, zodat je niet als één of andere verklede onbekende mafkees over straat zult lopen. Scheelt ook weer. Maar vooral denken wij dat deze producten jou veel plezier zullen gaan geven, tijdens Halloween, maar ook daarna.

Happy haunting!

Je vrienden, The Alpha Men