Wat uiterlijke verzorging kan betekenen voor jouw succes

Wat uiterlijke verzorging kan betekenen voor jouw succes

Hoe jij je uiterlijk verzorgd kan indirect invloed hebben op jouw succes. In je carrière maar ook in je liefdesleven. Veel mannen onderschatten de waarde van hoe zij zichzelf verzorgen. Het kost ze te veel tijd, geven er niks om of vinden zichzelf niet knap genoeg. Dat laatste is een grote denkfout want je kunt misschien niks doen aan hoe knap je bent maar wel aan hoe goed jij eruitziet. Als jij je uiterlijk goed verzorgd word je op slag aantrekkelijker.

Maar hoe kan jouw uiterlijke verzorging nou bijdragen aan het succes die je hebt in je leven? Het klinkt een beetje alsof je volgende week de loterij wint als je vanaf nu elke dag een strak kapsel draagt. Zo zit het natuurlijk niet. Alhoewel er natuurlijk altijd een kleine kans is dat je de loterij wint.

 

succes met uiterlijke verzorging

 

Uiterlijke verzorging vergroot je zelfvertrouwen

Elke keer als je met je uiterlijk bezig bent zorg je voor jezelf. Normaal zorg je voor iets waar je van houdt. En dat is precies wat je jezelf onbewust aanleert wanneer je zorg besteed aan je uiterlijk. Van jezelf houden. 

Wanneer je dagelijks meer tijd besteed aan je uiterlijke verzorging groeit langzaam de liefde voor jezelf. Je stuurt elke keer een signaaltje naar het onderbewustzijn. Je leert jezelf meer accepteren. Daar komt ook nog bij dat de kans groot is dat je meer complimenten ontvangt als je er goed verzorgd uitziet. Het draagt er allemaal een beetje aan bij. 

Als je zelfvertrouwen groter wordt zul je automatisch meer succes hebben in het dagelijks leven. Vergeet alle openingszinnen en gesprekstechnieken die je hebt geleerd. Tijdens een date of sollicitatiegesprek zal je onzekerheid vroeg of laat te zien zijn. Iemand die van zichzelf houdt komt overtuigender over en durft meer. Iets wat voor een groot deel bijdraagt aan succes.

Succesvolle man

 

Het maakt je assertiever

Dit werkt op dezelfde manier als je zelfvertrouwen. Als je je ergens voor inzet en je betrokken bij iets bent ga je er meer waarde aan hechten.

Dit werkt ook op jezelf. Hoe meer waarde je aan jezelf begint te hechten hoe minder tolerant je zult zijn op mensen die jouw grenzen overschrijden. Het maakt je krachtiger als persoon in ieder opzicht.
 

Uiterlijke verzorging verhoogt je status

Hoewel we allemaal het liefste status onbelangrijk zouden willen vinden, blijft het een grote aantrekkingskracht hebben.

Een man die er op en top verzorgd uit ziet laat dat zien dat hij voor zichzelf kan zorgen en dat hij kennis van zaken heeft. Hij heeft de boel onder controle. Hij is een ontwikkelde man. Het creëert de illusie dat iemand tijd en geld heeft om te investeren in een goed verzorgd uiterlijk.

 

Hoe uiterlijke verzorging succesvol maakt

 

Meer controle over je leven dankzij uiterlijke verzorging

Met controle bedoelen we natuurlijk de regie die je hebt over je leven en de verantwoordelijkheid die je neemt. Door meer zorg te besteden aan je uiterlijk zet je al de eerste stap en neem je al meer de regie.

Wanneer je hier een dagelijkse routine van maakt groeit je zelfvertrouwen en zul je je meer onderscheiden als man doordat je een eigen stijl ontwikkeld. Dat zal je helpen meer controle te durven nemen en een eigen pad te bewandelen tot succes in de dingen die je doet.
 

Niks te verliezen

We dagen je uit om het eens te proberen. Wat heb je precies te verliezen? De enige investering die je hoeft te doen is wat meer tijd voor de spiegel en onder de douche. De rest gaat vanzelf. Bang dat mensen je ijdel gaan vinden? Je hebt al een eerste stap gezet door daar niks van aan te trekken.