Top 10 cream

Top 10 cream
Bestseller
Image of product Ascend Volume Cream
1
Image of product Cream Pomade
2
Image of product Styling Cream
3
Image of product Grooming Cream
4
Image of product Scheme Cream
5
Image of product Shine Styling Balm
6
Image of product Supershine Cream
7
8%
Image of product Natural Matte Cream
8
Image of product Gray Ghost Cream Pomade
9
Image of product Easy Hold
10

Top 10 cream

Haar cream, ook wel hair cream of haarcrème genoemd, is een licht stylingproduct voor je haar. Je haar zal een natuurlijke en subtiele glans krijgen en je haar wordt zonder problemen in bedwang gehouden. Je kunt gaan voor een wetlook met een haar cream, maar dat is op te bouwen met de hoeveelheid product. Het is een optie om met een haar cream je haar op een natuurlijke manier te stylen zodat je een glad en gestructureerd kapsel krijgt.

Haarcrème voor mannen is een stuk subtieler dan andere stylingproducten als een wax, gel, pomade of paste. Een haarcrème voelt minder heftig/droog aan en zal minder hard worden. Haarcrème is ook niet bedoeld voor het creëren van strakke coupes, maar wel voor het maken van nonchalante out of bed looks. Met een hair cream zal je haar er nooit ‘te gemaakt’ uit komen te zien. Vandaar dat veel mannen een voorkeur geven aan de haarcreme.


Wat zijn de voordelen van haarcrème?

 • Verzorgend voor je haar
 • Geeft meer gladheid en definitie aan je haar
 • Je haar zal minder pluizig worden
 • Geen witte vlokken meer in je haar
 • Houdt je kapsel in controle
 • Ziet er natuurlijk uit


Hoe gebruik je haarcrème?

De manier waarop je haircream aan moet brengen kan ietwat verschillen per product, lees daarom altijd goed de instructies door voor je begint.

 1. Zorg ervoor dat je haar handdoekdroog is
 2. Pak een lik haarcrème uit de pot en breng dit aan op je handpalm
 3. Wrijf de haarcreme warm tussen je handpalmen zodat deze warm wordt
 4. Breng de haarcrème gelijkmatig aan op je aanzet en werk toe naar de punten
 5. Kam of borstel je haar door en breng deze in model


Wat is de beste haarcrème?

En hoe kies je de beste haarcreme? Eigenlijk ligt dat volledig aan jouw eigen voorkeuren. Vind jij het belangrijk dat je haarcreme vegan is? Wil je een natuurlijke haarcreme? Wil je een high, medium of low hold? Hou je van veel of weinig glans? Beantwoord al deze vragen voor jezelf en vind op die manier je perfecte match.

Wel weten wij dat er een paar hair creams favoriet zijn. En die komen voor een groot gedeelte overeen met onze eigen favorieten, dus hebben we maar eens een top 10 van gemaakt! In de bovenstaande top 10 hair cream vind je onder andere topmerken als Shear Revival, Lockhart’s, Morris Motley en Dauntless Modern Grooming Co.


Haar cream voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Ben je enthousiast geworden en wil je zo snel mogelijk aan de slag? Tijd om een haar crème te kopen. Bestel de beste haar crème voor mannen bij The Alpha Men. Als je voor 21:00 uur bestelt, dan heb jij je producten al de volgende dag in huis!