Styleguide: Slickback

Styleguide: Slickback

Wat is een slickback?

Het slickback kapsel blijft één van de meest populaire kapsels voor mannen. Met een modern glad achterover geknipt kapsel combineren mannen een lage of hoge fade met lang haar bovenop om een ​​stijlvol en stoer kapsel te creëren.

Past een slickback bij jou?

Een slickback kapsel is een kapsel dat goed zal staan ongeacht jouw gezichtsvorm. Het maakt bij een slickback dus niet uit of je een rond, vierkant, ruitvormig of een langwerpig gezicht hebt. De slickback zal jouw een zachte, maar toch stoere uitstraling geven. Sommige haartypes - zoals dik en stug haar - zijn minder geschikt voor het slickback kapsel. Heb je wat dunner haar dat gemakkelijk in een richting te kammen is? Dan heb je geluk!

Voordelen van een slickback

  • Stijlvol modern kapsel
  • Gemakkelijk te stylen en te onderhouden
  • De slickback kan jouw voorhoofd en haarlijn vergroten

Stylingtips: de do’s & don’ts van de slickback

Sommige mannen met een slickback kapsel voegen graag extra volume of textuur toe aan hun lange, gladde kapsel, terwijl andere mannen er de voorkeur aan geven dat hun slickback plat ligt. Kort achterovergekamd haar kan gemakkelijk te stylen en te onderhouden zijn. Gek op stylen? Een langere slickback biedt een veelzijdigheid aan styling opties!

Waar moet ik op letten?

De perfecte haarlengte voor het realiseren van een stoere Slickback varieert tussen de 10 cm en 15 cm. Bij zulke lengtes zul je merken dat je jouw haar gemakkelijk kunt gladstrijken en plat kunt houden.

Om jou op weg te helpen hebben wij hieronder een aantal producten geselecteerd waarmee jij jouw slickback helemaal perfect krijgt en houdt!

De beste pomade voor een slickback

  1. Corleone - High Shine Pomade
  2. Uppercut Deluxe - Pomade
  3. Suavecito - Firme Hold Pomade

De beste grooming spray voor een slickback

  1. Layrite - Grooming Spray
  2. Suavecito - Grooming Spray
  3. Reuzel - Grooming Tonic Spray