Styleguide: Modern pompadour

Styleguide: Modern pompadour

Wat is een modern pompadour?

De modern pompadour is een stijlvolle variatie op een stoere klassieke stijl. Hoewel het modern pompadour kapsel voor mannen tegenwoordig één van de meest populaire looks in kapperszaken is, kan het stylen van de modern pompadour een uitdaging zijn voor mannen die geen ervaring hebben met het werken met pomade of haarwax.

 

Past de modern pompadour bij jou?

Aangezien de modern pompadour verschillende hoogtes, breedtes en diktes kent, is de kans groot dat er tevens een variant is welke geschikt is voor jou. Wel is het belangrijk om jezelf er van te voren in te verdiepen. De eerste stap is om een ​​modern pompadour kapsel te vinden die goed bij jouw gezicht past. Deze stijl zou jouw alter ego moeten aanvullen en zou jou niet moeten overschaduwen. Ten tweede moet je een stylist vinden die ervaring heeft met het knippen van een modern pompadour.

 

Voordelen van een modern pompadour

  • Iconisch kapsel
  • Stijlvolle variatie op een stoere klassieke stijl
  • Houd je van stylen? Top, want de Modern Pompadour vergt enige aandacht!

 

Stylingtips: de do’s & don’ts van de modern pompadour

Om te leren hoe je een modern pompadour moet stylen, is het belangrijk om te weten dat je goede haarstylingproducten nodig hebt. Haarwax en pomade zijn het beste te gebruiken, omdat ze allebei een sterke hold hebben en ervoor zorgen dat jouw kapsel de hele dag zijn hoogte behoudt. Dit is belangrijk omdat het modern pompadour kapsel effectief de zwaartekracht tart om het volume te behouden en niet vanzelf op zijn plaats blijft, dus je hebt een redelijke hoeveelheid haarproduct nodig om dit kapsel de hele dag in toom te houden!

Hieronder zie jij een reeks producten die jij het beste kunt gebruiken om jouw modern pompadour de hele dag door in perfect-shape te houden.

 

De beste pomade voor een modern pompadour

  1. Suavecito - Firme Hold Pomade
  2. Uppercut Deluxe - Pomade
  3. Reuzel - Blue Pomade

De beste grooming spray voor een modern pompadour

  1. Suavecito - Grooming Spray
  2. Reuzel - Grooming Tonic Spray
  3. Layrite - Grooming Spray