Styleguide: French crop

Styleguide: French crop

Wat is een french crop?

De french crop wordt gekenmerkt door een lange top met een stompe pony en korte ruggen en zijkanten. De lengte van het bovenstuk en de zijkanten is afhankelijk van je favoriete stijl, en de stompe pony maakt het gemakkelijk om het bovenstuk naar voren of naar achteren te stylen. De french crop is een uitermate populair kapsel. Dit nette en korte kapsel is onderhoudsarm en ideaal wanneer jij niet graag veel tijd besteedt aan het stylen van jouw haar, maar er toch keurig uit wil zien! Het is universeel, flatterend en is zeer geschikt voor mannen met dun haar en ietwat terugtrekkende haarlijnen. Van ondersnijdingen tot krullen en vervagingen. Kortom; De french crop is trendy, onderhoudsarm en biedt veel styling mogelijkheden.

Past de french crop bij jou?

In tegenstelling tot de buzz cut, ondersnijdingen en pompadours, past de french crop bij aan elke gezichtsvorm en past het - esthetisch - goed bij vrijwel elke persoonlijke stijl.

Voordelen van de french crop

  • De french crop is een onderhoudsarm kapsel
  • Vele styling mogelijkheden
  • Zeer geschikt voor mannen met dun haar en terugtrekkende haarlijnen

Stylingtips: de do’s & don’ts van de french crop

De french crop wordt als een onderhoudsarm kapsel beschouwd. Je hoeft enkel een stylingproduct, zoals wax, pommade of gel, op je nog natte haar van het douchen, aan te brengen en een gestructureerde Crop, welke stijl je ook kiest, te vormen. Ongeacht of het haar netjes of slordig is gestyled, de French Crop ademt klasse en goede smaak. Het enige waar rekening mee moet worden gehouden is dat het opscheren en creëren van de “fading” in de French Crop netjes en geleidelijk gebeurd.

Hieronder hebben we een aantal producten voor je geselecteerd waarmee jij jouw french crop helemaal krijgt zoals jij ‘m graag wilt!

Voor de french crop heb je zeer weinig nodig om te stijlen. Een creams of paste met een goede hold en die textuur geven aan het haar zijn dan ook zeer geschikt

De beste stylingproducten voor een french crop

  1. Layrite - Natural Matte Cream
  2. Gaijess - Grooming Cream
  3. Hanz de Fuko - Gravity Paste

De beste accessoires voor een french crop

We raden jou aan om voor jouw french crop fijn getande kammen te gebruiken om het kapsel strak te maken.

  1. By Vilian - Styling Comb
  2. Percy Nobleman - Hair Comb
  3. The Bluebeards Revenge - Liquid Wood Styling Comb