Dit zijn de stylingtips voor jouw Peaky Blinders kapsel

Dit zijn de stylingtips voor jouw Peaky Blinders kapsel

Als je fan bent van de populaire tv-serie Peaky Blinders, dan is de kans groot dat je hebt gezien hoe de stoere mannen in de show rondlopen met hun kenmerkende kapsels. Het Peaky Blinders kapsel is een klassieke stijl die bestaat uit kortgeschoren zijkanten en een langer bovenkant die naar achteren wordt gestyled. Het is een stijl die perfect past bij mannen die een stoere en stijlvolle uitstraling willen hebben. In deze blog geven we je tips over hoe je het Peaky Blinders kapsel kunt krijgen en welke producten je daarvoor het beste kunt gebruiken.


Het belang van een goede kapper

Als je op zoek bent naar een Peaky Blinders kapsel, is het belangrijk om te investeren in een goede kapper. Een ervaren kapper kan je helpen om de juiste snit te krijgen die bij jouw gezichtsvorm en haartype past. Bovendien kan een goede kapper je advies geven over welke producten je het beste kunt gebruiken om je kapsel in topconditie te houden.


Tommy Shelby

Tommy Shelby is een van de meest iconische personages uit Peaky Blinders en zijn kapsel is net zo herkenbaar als zijn personage. Hieronder vind je tips om het kapsel van Tommy Shelby te krijgen. 


Wat voor kapsel heeft Tommy Shelby

Het kapsel van Tommy Shelby is kort aan de zijkanten en achterkant van het hoofd, terwijl het bovenste gedeelte van het haar iets langer wordt gelaten. Het haar is naar achteren gestyled met een matte of glanzende pomade en heeft een lichte scheiding aan de zijkant. Dit kapsel is ideaal voor mannen met een rond gezicht of een hartvormig gezicht.

 

Tips om Tommy Shelby's kapsel te krijgen

1: Laat de zijkanten en achterkant van je haar kort knippen met een tondeuse. Vraag je kapper om het haar bovenop te laten groeien.

2: Laat het haar bovenop langer knippen en vraag de kapper om een lichte scheiding aan de zijkant te maken.

3: Gebruik een pomade of wax om het haar naar achteren te stylen. Breng de pomade of wax aan op droog haar en gebruik je handen of een kam om het haar naar achteren te kammen.

Welke producten heb je nodig voor een Tommy Shelby kapsel

Om het kapsel van Tommy Shelby te onderhouden, moet je investeren in goede haarverzorgingsproducten. Gebruik een milde shampoo en conditioner om je haar schoon en gezond te houden. Gebruik daarnaast een pomade om je haar te stylen en in model te houden. Probeer eens de Uppercut Deluxe Matte Pomade of de Reuzel Blue Pomade.


Arthur Shelby

Het kapsel van Arthur Shelby is net zo kenmerkend als dat van zijn broer Tommy. Hieronder vind je tips om het kapsel van Arthur Shelby te krijgen.


Wat voor kapsel heeft Arthur Shelby

Het kapsel van Arthur Shelby is vergelijkbaar met dat van zijn broer Tommy, maar is over het algemeen wat korter en wilder. Het haar bovenop is langer en staat meer rechtop, waardoor dit kapsel perfect is voor mannen met een vierkant gezicht.


Tips om Arthur Shelby's kapsel te krijgen

1. Laat de zijkanten en achterkant van je haar kort knippen met een tondeuse.

2. Laat het haar bovenop langer knippen en vraag de kapper om het wat wilder te maken.

3. Gebruik een pomade of wax om het haar naar achteren te stylen en omhoog te brengen.


Welke producten heb je nodig voor een Arthur Shelby kapsel

Gebruik een pomade met een sterke hold om het haar op zijn plaats te houden. Producten met een matte finish zijn het beste voor een natuurlijke look. Probeer eens de Reuzel Extreme Hold Matte Pomade of de Layrite Superhold Pomade .Het Peaky Blinders kapsel voor mannen

Het Peaky Blinders kapsel is niet alleen geschikt voor de personages in de serie, maar kan ook door mannen in het dagelijks leven gedragen worden. Het is een klassieke en stijlvolle look die bij veel gezichtsvormen en haartypes past.


Voor wie is het Peaky Blinders kapsel geschikt?

Het Peaky Blinders kapsel is geschikt voor mannen met kort tot middellang haar. Het werkt het beste bij mannen met een ovale, ronde of vierkante gezichtsvorm. Als je een andere gezichtsvorm hebt, kun je het beste advies vragen aan je kapper om te zien of het kapsel bij jou past.Verschillende varianten van het Peaky Blinders kapsel

Er zijn verschillende varianten van het Peaky Blinders kapsel die je kunt proberen, afhankelijk van je haarlengte en persoonlijke stijlvoorkeur. Hieronder staan een paar populaire varianten van het kapsel:


De Tommy Shelby undercut

Dit is een korte undercut met langer haar bovenop. Het haar wordt naar achteren gestyled met een slicked-back look.


De Arthur Shelby buzz cut

Dit is een ultrakort kapsel waarbij het haar op één lengte wordt geknipt. Het kan worden gestyled met een beetje textuurpasta of wax.


De John Shelby side part

Dit is een kortere versie van het Tommy Shelby kapsel, waarbij het haar aan de zijkant wordt gescheiden en naar achteren wordt gestyled met een natuurlijke textuur.


Conclusie

Het Peaky Blinders kapsel is een stijlvolle en klassieke look die door mannen van alle leeftijden gedragen kan worden. Door de juiste tips te volgen en de juiste producten te gebruiken, kun je een Peaky Blinders kapsel krijgen dat je er cool en stijlvol laat uitzien. Vergeet niet dat het vinden van de juiste kapper ook een belangrijk onderdeel is van het krijgen van het perfecte Peaky Blinders kapsel. Met de juiste kapper, tips en producten zul je er zeker uitzien als een echte Peaky Blinder.