De trends voor mannen kapsels in de zomer

De trends voor mannen kapsels in de zomer

Ben je die korte mannen kapsels zat? Draag je al een paar jaar een undercut of durf je je haar niet langer te laten groeien? Misschien komt daar komende zomer dan wel verandering in. De korte broeken liggen alweer in de winkel en de vakantiedeals vliegen je om de oren. Tijd om alvast een afspraak bij de kapper te maken om een nieuwe haarstijl te proberen. Zoals elk jaar zijn er komende zomer ook weer allerlei nieuwe mannen kapsels te zien.

Niet alleen korte kapsels bij mannen

Normaal zou je denken dat de warmte vraagt om een kort kapsel maar dat is dit jaar toch anders. Je zult bij de man meer halflang haar gaan zien. Ook zullen er minder contrasten zijn. De undercut met opgeschoren zijkanten en langer haar bovenop zal langzaam verdwijnen. Het klassieke herenkapsel keert terug maar dan meer van deze tijd. De haarstijlen van mannen zoals we die nu kennen komen terug met meer laagjes. Halflange kapsels zullen vooral nonchalant en stoer zijn met veel slag in het haar. Dat betekent natuurlijk niet dat de korte kapsels bij mannen verdwijnen maar zullen vooral geknipt zijn en minder opgeschoren.

De trends voor mannen kapsels in de zomerDe trends voor mannen kapsels in de zomer

Kapsel halflang laten groeien

Voor de heren die een keer wat anders willen en hun haar wat langer willen laten groeien wordt natuurlijk wel wat geduld gevraagd. We adviseren dan ook het haar vooral in wilde weg te laten groeien en de föhn te omarmen. Met de föhn is het haar makkelijk van tevoren in het gewenste model te krijgen. Wanneer je daarna een haarproduct aanbrengt zal het haar beter blijven zitten. Gebruik een pomade als je een strakke coupe wilt. Voor een wat lossere en natuurlijke look gebruik je het beste een cream of paste.

Mannen kapsels zomer 2019Mannen kapsel 2019

Een trendy kapsel dat bij je past

Er zal veel variatie te zien zijn komende zomer omdat ieder gezicht een andere gelaatsuitdrukking heeft en daar verschillende herenkapsels bij passen. Vraag je kapper de zij en achterkanten gedekt te houden en enkel met de schaar te werk te gaan. Bovenop kan het dan flink wat langer gelaten worden. De kapper zal dan in verschillende laagjes gaan werken waardoor het in een vloeiende lijn loopt. Vraag wat voor stijl bij jouw gezicht past. Een goede kapper kan je daar altijd mee helpen.